Verhuur van onze kerken Verhuur van onze kerken
We verhuren onze kerken voor culturele en maatschappelijke doeleinden.


St. Janskerk

De St. Janskerk op het Vrijthof: dit is in Maastricht een heel bekende locatie, bevindt zich op het Vrijthof, de kerk met de Rode Toren zoals alle Maastrichtenaren de kerk kennen. Onze huurders zijn onder andere het Theater aan het Vrijthof, die zijn serie kamerconcerten hier organiseert, de Universiteit van Maastricht, het Museum aan het Vrijthof, het Maastrichtse conservatorium en een hele reeks professionele en amateur gezelschappen. Verder is de St. Jan een bekende trouwlocatie, en is er een nauwe samenwerking met de grote uitvaartorganisaties.
Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Peter van Eijsden, onze commerciële manager: verhuur@stjanskerkmaastricht.nl of  06-48073884. U kunt natuurlijk ook kijken op www.stjanskerkmaastricht.nl.


Toeristenkerk Gulpen

De toeristenkerk in Gulpen, nu 't Gulper Hoes
Adres: Rosstraat 5, 6271 BG, Gulpen

Deze grote kerk is gebouwd in de zestiger jaren om de groei van Protestants toerisme naar Zuid-Limburg een plek in de kerk te kunnen geven. Ook vandaag de dag zit onze kerk nog vaak bomvol in het toeristenseizoen. Erg Leuk!

Onze kerk is recentelijk verbouwd tot gemeenschapshuis van Gulpen: het Gulper Hoes. Wij blijven daar kerken in de grote zaal waar ook voldoende plaats is voor alle toeristen en gasten.
Heel bijzonder is dat we nog steeds gebruik maken van het oorspronkelijk monumentale orgel van de voorloper van de Toeristenkerk - het Leopoldskerkje uit 1840. Dit kerkje stond op de plaats waar nu de protestantse begraafplaats is, direct achter de huidige Toeristenkerk.
Meer informatie over het gebouw vindt u hier.
Voor verhuurinformatie kunt u contact met ons opnemen via info@gulperhoes.nl


Kloosterkerk Valkenburg

We hebben onlangs dit mooie kerkje opnieuw ingericht, zodat het geschikt is voor allerhande sociale en maatschappelijke activiteiten. We hebben steeds meer concerten en tentoonstellingen op de agenda staan. Er bestaan ook plannen om de eerste verdieping te gaan restaureren, zodat we ook deze ruimte kunnen gaan gebruiken. Voor vragen over verhuur, graag contact opnemen met Cariene Zwart, 06-38018851, kloosterkerkvalkenburg@gmail.com


Hervormde Kerk en Pastorie in Vaals

Deze historische, sfeervolle kerk uit de zeventiende eeuw is misschien wel de mooiste trouwlocatie van Nederland. gelegen in het historische centrum van Vaals, omgeven door een klein parkje! Parkeergelegenheid volop aanwezig.

Concerten, trouwlocatie, conferenties: voor deze activiteiten wordt de kerk steeds vaker verhuurd. Voor verhuurvragen kunt u contact opnemen met Cariene Zwart, carienezwart@kpnmail.nl tel.: 06-38018851 .

De naastgelegen Oude Pastorie heeft een goed uitgeruste moderne keuken, en heeft twee ontmoetingsruimtes: een grotere tot ongeveer 60 personen, en een kleinere tot ongeveer 12 personen.
Voor verhuurvragen kunt u contact opnemen met Reyk van Veen, pgmh-vaals@maasheuvelland.nl tel: 06-22195628.
 
 
Sint Jan

Interieur van de Sint jan in Maastricht
Sint Jan
 
Interieur kerk Vaals

Interieur kerk Vaals
 
Interieur kerk Vaals Koffieruimte

Interieur kerk Vaals Koffieruimte
 
Interieur kerk Valkenburg

Interieur kerk Valkenburg